Pojištění si můžete vybírat!

44833 / Pixabay

V současné době není problém si sjednat pojištění pro různé účely. Existuje mnoho pojišťoven, snažících se vycházet svým klientům maximálně vstříc. Potřebujete spolehlivý pojišťovací ústav, kde jsou k mání komplexní služby?

Potom se můžete s důvěrou obrátit na Generali Pojišťovnu se službami dostupnými všem zákazníkům na celém území České republiky. Co můžete očekávat od Generali? Především individuální přístup, skvělý servis a pojistné produkty s důrazem na kvalitu.

Pojištění sjednejte snadno a rychle
Jednou přijde čas, kdy se zamyslíte a budete si chtít sjednat pojištění majetku, osob, odpovědnosti nebo podnikatelská rizika. Možná vám hlavně půjde o pojištění motorového vozidla, protože na silnicích se člověk může rychle ocitnout v nepříjemné situaci. Každé auto pohybující se na veřejných komunikacích se neobejde bez uzavření povinného ručení.

Sjednat si povinné ručení můžete klidně online a ušetříte si tím čas spojený s návštěvou pojišťovny. Povinné ručení od Generali vám přinese různé výhody ve formě slev a bonusů. Vybrat si lze z různých variant povinného ručení, lišících se výší limitů a rozsahem služeb.

Přečtěte si:  Co když nezvládám splácet půjčku?

Díky pojistce pak můžete využívat třeba asistenční služby, náhradní vozidlo nebo úrazové pojištění řidiče. Existují rovněž doplňková pojištění, které se dají sjednat podle vašeho uvážení. Patří sem pojištění živlů, skel, pojištění na škody způsobené hlodavci nebo nadstandardní asistenční péče.

Hodně cestujete? V tomto případě využijete tuzemské nebo zahraniční cestovní pojištění. Uzavření pojistky na dovolenou, na služební cestu nebo delší studijní pobyt není finančně nedostupný a překvapí vás svými limity krytí v případě nesnází. S pojištěním můžete mít jistotu, že vás nečekají žádné dluhy za lékařské služby, když se vám něco nemilého přihodí na cestách za poznáváním, zábavou, vzděláním nebo dobrodružstvím.